Mizarstvo Vrhovec, z vami že 21 let.

Mizarska dela

S pohištvom po meri poskrbimo, da bo vaš prostor maksimalno izkoriščen.

Predvsem pri majhnih stanovanjih in mansardah je zelo pomembno, da s pohištvom po meri dosežemo boljše izkoristke prostora.

Z večletnimi izkušnjami vam svetujemo pri postavitvi in izdelavi pohištva. Na voljo vam je ogromno možnosti razporeditve in oblike vašega pohištva ter materialov. Z našim znanjem in izkušnjami vam pomagamo pri postavitvi in izbiri pravih materialov za vaš dom. V lastni proizvodnji skrbimo za kvalitetno in natančno izdelavo vašega pohištva.

Zavedamo se pomena digitalizacije trga in sprejemamo nova znanja tako da spremljamo trenutne trende v mizarstvu in designu.

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
041 464 350
info@mizarstvo-vrhovec.si

Enostavno do naših storitev

Izberite storitev
Rezervirajte termin
Potrditev termina
Sestanek dogovorjen
SVETOVANJE IN IZRIS
Na podlagi bogatih dolgoletnih izkušenj nudimo svetovanje načrtovanje, izris, postavitev ter umestitev izdelkov in pohištva v prostor.
DEMONTAŽA IN ODVOZ
Nudimo tudi demontažo in odvoz starega pohištva pred postavitvijo novega.
VELIKA IZBIRA MATERIALOV
Svetujemo vam pri izbiri materialov s pomočjo številnih vzorcev iz masivnih materialov in lesnih tvoriv (Akrilne plošče, iverne plošče, ultrapasi,…)
O nas
TRADICIJA IN KAKOVOST
O PODJETJU
Ves čas iščemo nove poslovne priložnosti, veliko pa je tudi priporočil zadovoljnih strank. Strmimo h kakovosti in zadovoljstvu strank.
20
LET IZKUŠENJ
1800
ZADOVOLJNIH STRANK
2
ZAPOSLENA
razvoj rešitve bplanet d.o.o.